nlTender

nlTender » Hoe kunnen we je helpen? » Tender-strategie

Tender-strategie

Je herkent het vast. Het moeten kiezen van één partij uit verschillende offertes. Zou het niet fijn zijn als een van die offertes in één zin samenvat waar jij naar op zoek bent? Een belofte die jou het gevoel geeft dat je begrepen wordt. Dat is nou precies wat de beoordelaar van jouw aanbieding ook wil. Zo snel mogelijk kunnen filteren naar de meest relevante aanbieder.

Wat beloof je nou eigenlijk?

De centrale belofte die jouw lezer hoopt te vinden is het onderwerp van onze sessie. Met behulp van een aantal efficiente en intuïtieve werkvormen filteren we samen met je team, in één dagdeel de belangrijkste informatie terug naar de essentie.

Deze essentie geeft focus aan de aanbieding. Dat is fijn voor je klant maar ook voor jou en je team. Als je weet waar alles wat je doet werkelijk om draait is het opschrijven van je plan ineens een stuk eenvoudiger.

Meer weten?

Bel ons met je vraag en we komen bij je langs om te kijken hoe we je kunnen helpen. We maken een plan van aanpak en een prijsopgave. Pas als je blij bent met plan én prijs gaan we voor je aan de slag. Tot dat moment is onze dienstverlening 100% kosteloos.

De wereld van aanbesteden is altijd in beweging. Blijf voorop lopen en schrijf je in op onze nieuwsbrief.