nlTender

Hoe kunnen we je helpen?

Maak met participatie een betere bieding

Participatie is praktisch altijd een voorwaarde bij tenders. Hoe maak je er een kans van en niet slechts een must? Hoe verbind je je met de omgeving en met je opdrachtgever? nlTender presenteert alle ins en outs van participatie. Zo ben je bovendien voorbereid op de komst van de nieuwe Omgevingswet.

Lees meer

Verzilver je leergeld: evalueer al je tenders!

Meedoen aan tenders vergt flinke investeringen. Zorg dat die maximaal renderen door elke tender te evalueren. Zo voorkom je gemiste kansen en verhoog je je kansen op succes. nlTender voert je stap voor stap door het hele tenderproces. We stellen óók de lastige de vragen! Zo komen we tot een vlijmscherpe analyse en trekken we concrete conclusies voor de volgende keer.

Lees meer

Partnerselectie: wij zorgen dat je gezien wordt!

Steeds vaker kiezen opdrachtgevers voor selectie van de juiste marktpartij in plaats van het beste plan of de beste prijs. nlTender maakt een vlijmscherp profiel van jou als geschikte ontwikkelpartner. We gaan op zoek naar je match appeal en zorgen dat je herkend en geselecteerd wordt.

Lees meer

Bouwtender in zicht? Wij zorgen voor de beslissende voorsprong!

Hoe sneller je aan de slag gaat, hoe groter je voorsprong op de concurrentie en hoe succesvoller je bieding. nlTender brengt alle haken, ogen en kansen van het hele traject in kaart en helpt je de beste strategie te bepalen. Liefst nog vóór de tender is uitgeschreven. Vervolgens helpen we je stap voor stap de beste bieding op tafel te leggen.

Lees meer

Een aanbesteding ‘winnen’ is een kwestie van gunnen.

Gunnen, omdat je inhoudelijk de juiste argumenten aangedragen hebt. Maar ook omdat je de sympathie van de aanbesteder hebt weten te veroveren. Voor een winnende inschrijving moet je de gunfactor creëren. Daarom helpen wij helpen we je met teksten die de geloofwaardigheid hebben van het jounaal en de uitstraling van een sterk merk én de gunfactor. Zó winnen we hoofd én hart van de opdrachtgever.

Lees meer

BVP-aanbesteding?

Onze BVP specialist loodst je soepel door de procedures heen en ondersteunt bij het op tafel krijgen van de juiste informatie.

Lees meer

Kun je jezelf hier niet in vinden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op