nlTender

Over nlTender

Wat we doen

Succesvol inschrijven op een tender gaat over het creëren van een verbinding tussen jezelf en de aanbesteder. We geloven niet in ‘one size fits all’. Iedereen is anders en daarom leren we je eerst graag goed kennen.

Als full service tenderbureau leveren we alle diensten die je voor indiening van je inschrijving op een tender nodig hebt. Want we maken je het graag makkelijk. Daarom bieden we je een one stop shop waarbij je van A tot Z terecht kunt: van slimme strategie en pakkende teksten tot prachtige afbeeldingen en heldere illustraties. Zo helpen we je optimaal om jouw inschrijving op nummer 1 te krijgen.

Wie we zijn

We zijn een team van jonge honden en oude rotten in het vak, waardoor we alle kennis onder één dak hebben en frisse ideeën combineren met inhoudelijke expertise. Ons bedrijf is ontstaan vanuit het full service communicatiebureau OMD Branding. Zij verzorgen animatie, illustratie en communicatie voor onder andere ontwikkelaars en vastgoedbedrijven. Een aantal van deze partijen klopte jaren geleden al bij OMD aan om ondersteund te worden bij het professioneel opmaken van hun inschrijvingen op aanbestedingen.

Om klanten specialistische hulp te bieden is nlTender in 2008 opgezet. Onze strategen, ontwerpers, schrijvers en DTP’ers realiseren met jou een onderscheidende inschrijving op een tender waarmee je de aanbesteder in het hart raakt. We zijn een expert in ons vakgebied en tegelijkertijd nog steeds onlosmakelijk verbonden met De Beeldenfabriek.

Creatieve ondersteuning tenders
  • Rosemarie Konijnenburg
  • Merkstrateeg
  • Roeland Jan Umans
  • Merkstrateeg
  • Miriam van de Ven
  • Grafisch ontwerper / art directie

Klanten uit uiteenlopende branches

Onze methodiek is niet alleen effectief gebleken voor infra- en bouwbedrijven, maar ook voor MKB’ers en zelfstandigen uit allerlei branches: catering, beveiliging, schoonmaak, zorg, en ga zo maar door.

Engie

Energie

Boele & van Eesteren

Bouw

MDRPlus

Zorg

Dura Vermeer- Midden West

Bouw

Beelen Recycling

Recycling

Triple Tree International

Callcenter

Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling Noordwest

Bouw

DFC Grootverbruik

Food

Lorem Focus

Vervoer

De Kwaasteniet Aannemersbedrijf

Bouw

BAM Infra

Infra

HC Beveiligingsorganisatie

Beveiliging

Boskalis Nederland

Bouw

Fire-Control

Brandbeveiliging

Wouters Gerechtsdeurwaarder & Incasso's

Deurwaarders en Incasso's

JP van Eesteren

Bouw

MRP Development

Vastgoed

Transvision

Vervoer

Maasdam Groep

Bouw

VolkerInfra

Infra

VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling

Bouw / Vastgoed