nlTender

nlTender » Hoe kunnen we je helpen? » Inschrijven op een aanbesteding met behulp van onze diensten

Inschrijven op een aanbesteding met behulp van onze diensten

Een opdrachtgever van een tender raakt pas echt overtuigd van jouw inschrijving, als je er vertrouwen mee creëert en zijn uitvraag het beste beantwoordt. Helaas is dat niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Wij hebben een scala aan diensten waarmee we je helpen de aanbesteder te overtuigen en in het hart te raken.

Jouw proces, onze diensten

Tendermanagement
We nemen de planning van het volledige proces op ons, zodat je zeker weet dat je geen stap in het proces van inschrijven vergeet.

Strategische analyse
We analyseren de doelstellingen van de aanbesteder en jouw toegevoegde waarde voor zijn opdracht. Je meerwaarde gebruiken we als rode draad binnen de inschrijving.

Grafisch ontwerp
We ontwikkelen een ontwerp dat past bij de inhoud van je plan en energie geeft het te lezen.

Schrijfcoaching
We voeren een strategische review uit en doen een tekst- en/of eindredactie.

Illustratie/design
We restylen beelden en vatten ingewikkelde processen samen in illustraties of infographics. Zo verbeteren we de leesbaarheid van je plan.

Opmaak bidboek
Zijn de definitieve keuzes voor tekst, illustraties, afbeeldingen en ontwerp gemaakt, dan maken we het document volledig op.

Presentatie ontwikkelen
Met de presentator maken we een onderscheidende presentatie waarmee je je plan en meerwaarde toelicht. We bieden coaching aan de presentator als hij weinig ervaring heeft met presenteren.