nlTender

nlTender » Hoe kunnen we je helpen? » Creëer de gunfactor, overtuig door tekst en beeld

Creëer de gunfactor, overtuig door tekst en beeld

Natuurlijk geeft u de juiste antwoorden op de vragen uit de aanbestedingsdocumenten. U bent immers een specialist op uw vakgebied. Maar wordt het werk u daardoor ook gegund? Dat laatste is niet alleen een kwestie van het juiste antwoord geven. Dat is een kwestie van het juiste antwoord geven op de juiste manier! Inhoud en vorm gaan daarbij hand in hand. In deze 2-daagse actieve Masterclass leert u hoe u zich als aanbieder onderscheidt, hoe u sympathie kweekt (zelfs in een technische omgeving) en vertrouwen oproept. En hoe u daarmee zorgt dat het werk letterlijk en figuurlijk aan úw onderneming gegund wordt. Van gunnen naar gunning!

Wat leer je?

In deze 2-daagse Masterclass kijken we naar een inschrijving als één geheel, waarin tekst en beeld samenwerken om de gunfactor te bereiken. U leert denken zoals grote merken denken, volgens de principes van ‘branding’. Wat is uw visie; wat is de essentie van uw aanbieding? Met wie voert u dit ‘virtuele verkoopgesprek’? Hoe raakt u de lezer, hoe overtuigt u hem? Op welke manier onderscheidt u zich van uw concurrent? U hoort alles over de fijne kneepjes van overtuigend schrijven en ziet wat beeld kan doen om uw boodschap te versterken en te verduidelijken. Natuurlijk gaat u zelf aan de slag om uw vaardigheden direct in de praktijk te brengen.

Ga zelf aan de slag met teksten en afbeeldingen en krijg direct feedback van de experts!

Dit komt er aan bod

 • Uw aanbieding als een merk!
 • Wat staat er níet in de leidraad?
 • Het ‘verbeelden’ van uw aanbieding
 • Overtuigend schrijven: do’s and don’ts
 • Logisch structureren
 • Vormgeven van tekst
 • Illustraties: wel of niet?
 • Aan welke eisen voldoet een goede illustratie?
 • Een snelle beoordeling van uw eigen werk
 • En heel veel praktijkvoorbeelden!

Twee daagse Masterclass

 • Dag 1: Gunfactor – Branding en beeld
  • Dag 1 staat in zijn geheel in het teken van Branding en beeld. Op de tweede dag van de Masterclass leren wij u hoe u de gunfactor creëert als het gaat om branding en het gebruiken van beeld.
 • Dag 2: Gunfactor – Tekst
  • Dag 2 staat in zijn geheel in het teken van Tenderteksten schrijven. In deze eerste dag van de Masterclass leert u er alles over en gaat u zelf aan de slag met Tenderteksten.

Vorige deelnemers zeggen over deze training:

 • “Denk je al alles van aanbestedingen te weten? Dan is deze training een goede spiegel waarin je ongetwijfeld weer nieuwe invalshoeken leert kennen. Gegeven door professionele docenten met een bak aan praktijkervaring” Melvin van Luit – MWM2
 • “De Masterclass ‘Creëer de gunfactor’ biedt mooie inzichten om de inschrijving zowel visueel als taalkundig te verbeteren.” Lisette Visser – USG Legal

Voor wie?

Heeft u regelmatig te maken met inschrijvingen? Als ondernemer of als verantwoordelijk medewerker? Wilt u de fijne kneepjes van het vak doorgronden en uw vaardigheden aanscherpen? Of is het aanbestedingsproces nieuw voor u en wilt u weten hoe u meteen een goed begin maakt? Dan is deze praktische workshop voor ú gemaakt.

Docenten

Roeland Jan Umans

Creatieve ondersteuning tenders

Frans van Noort
Frans van Noort is creatief directeur en eigenaar van De Beeldenfabriek. Een eigenzinnig Rotterdams communicatie-adviesbureau dat al 21 jaar merken met doelgroepen verbindt vanuit de essentie. Hij weet als geen ander bij aanbestedingen met teksten en beelden te komen die opdrachtgevers verrassen en overtuigen. Frans kan je dan ook exact vertellen hoe je met heldere tekst en goede afbeeldingen het verschil maakt in uw inschrijvingen.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 11 maart 2020 (Branding en beeld) en donderdag 12 maart 2020 (Tekst)

Duur: Twee dagen van 9.30 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 9.00 uur)

Locatie: Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6 in Utrecht

Tweedaagse Masterclass Gunfactor – €1.975 exclusief btw
Masterclass dag 1 Branding en beeld – € 1.325,- exclusief btw
Masterclass dag 2 Tekst – € 1.325,- exclusief btw
Alle prijzen zijn inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat

Aanmelden

Wil je op een andere datum de workshop volgen? Neem contact op via 010 – 767 15 32 of fvnoort@nltender.nl en doe een suggestie!

Op de hoogte blijven van nieuwe workshopdata?

Schrijf je in voor de workshop alerts en ontvang nieuwe workshopdata in je mailbox!

Inschrijven

Meer weten over aanbesteden?

ga naar onze pagina over aanbestedingen
ga naar onze whitepaper ‘Inschrijven op tenders: met deze 8 stappen maak je een kansrijk biddocument’
lees hier waar je tenders in jouw sector vindt