nlTender

nlTender » Tender-strategie

Tender-strategie

Je herkent het vast. Voor je op tafel liggen verschillende offertes en je moet beslissen met welke partij je in zee wil. Zou het niet fijn zijn als je niet eerst al die offertes door hoeft te lezen om te snappen welke aanbieder echt bij jou past? Als er op de voorzijde van één van die offertes gelijk al staat wat jij hoopt te vinden?

Dat is nou precies wat de beoordelaar van jouw aanbieding ook zoekt. Zo snel mogelijk besluiten wie de opdracht gegund krijgt.

Wat beloof je nou eigenlijk?

De centrale belofte die jouw lezer hoopt te vinden is het onderwerp van onze sessie. Met behulp van een aantal efficiente en intuïtieve werkvormen filteren we samen met je team, in één dagdeel de belangrijkste informatie terug naar de essentie.

Deze essentie geeft focus aan de aanbieding. Dat is fijn voor je klant maar ook voor jou en je team. Als je weet waar alles wat je doet werkelijk om draait is het opschrijven van je plan ineens een stuk eenvoudiger.

Meer weten?

Bel ons met je vraag en we komen bij je langs om te kijken hoe we je kunnen helpen. We maken een plan van aanpak en een prijsopgave. Pas als je blij bent met plan én prijs gaan we voor je aan de slag. Tot dat moment is onze dienstverlening 100% kosteloos.

De wereld van aanbesteden is altijd in beweging. Blijf voorop lopen en schrijf je in op onze nieuwsbrief.