nlTender

nlTender » Hoe kunnen we je helpen? » Een aanbesteding ‘winnen’ is een kwestie van gunnen.

Een aanbesteding ‘winnen’ is een kwestie van gunnen.

Zijn jullie door de wol geverfd als het gaat om tenders maar de ‘magie’ een beetje verloren? Winnen jullie er momenteel onvoldoende? Het overkomt de beste! Tijdens een indieningstraject inspireren we jullie graag met andere invalshoeken. We enthousiasmeren je team, verhelderen jullie onderscheidend vermogen en maken informatieve afbeeldingen en een ijzersterke inschrijving op de aanbesteding. We helpen jullie je meer in te leven in jullie (potentiële) klant en zorgen voor een energiek proces waarbij we samen voor winst gaan.

nlTender beter scoren op aanbestedingen

Alle neuzen dezelfde kant op

Waar sommige tenderteams gezamenlijk kunnen lezen en schrijven, zit er bij andere teams soms iets in de weg. Bijvoorbeeld een verschil van persoonlijkheden of inzicht in de aanbesteding. Dit helpt niet de winnende indiening te maken. Daarom starten wij ieder traject met het samen ‘ontwerpen’ van de visie op de tender. Iedere professional draagt bij vanuit zijn expertise. Dit zorgt voor een gemeenschappelijke taal en dat praat wel zo gemakkelijk tijdens het proces.

nlTender onderscheidende inschrijving op aanbesteding

Professionele meerwaarde uit je hoofd en op papier

We merken regelmatig dat er meer op te schrijven is dan wordt gedaan, omdat men veronderstelt dat het voor de lezer wel duidelijk is. Wij beweren dat juist in het beter vertellen van het verhaal de meerwaarde zit. Daar zit meer winkracht en onderscheidend vermogen dan doorgaans wordt aangenomen, en daarmee ook een kans om de aanbesteding te winnen. Daarom bespreken we tijdens pressurecooker-schrijfsessies hoe jullie voor de klant het verschil maken, hem kunnen verrassen of zijn doelstellingen kunnen overtreffen. Want juist een heldere toegevoegde waarde is wat jullie over de eindstreep kan trekken.

Een bieding die opvalt

Het oog wil ook wat. Door de tekst vorm te geven, brengen we hem tot leven. We maken een logo van het consortium of project, compleet in een grafische stijl die het document ondersteunt. Dien je een bidboek in, dan voeren we het uit in bijpassende materialen, waardoor je echt iets van ‘statuur’ overhandigt. Elke stap in het aanbestedingsproces wordt doordacht, zodat alle delen optellen tot een kloppend verhaal en dito uitstraling.

Slimmer, beter en sneller tegelijk

In elke fase die je team tijdens het ontwikkelen van de inhoud van de tender doorloopt, zorgen we voor slimme werkvormen waardoor er tijd vrijkomt en de kwaliteit omhoog gaat. Bijvoorbeeld door de pressurecook schrijfsprints of de geautomatiseerde opmaak van documenten. Er blijft zo richting het einde voldoende tijd over om de inschrijving op de aanbesteding integraal te beoordelen en borgen we de totale kwaliteit van de tender.

Aan de slag

Hoe werkt nou zo’n traject met nlTender? Bel ons met je vraag en we komen bij je langs om te kijken hoe we je kunnen helpen. We maken een plan van aanpak en een prijsopgave. Pas als je blij bent met plan én prijs gaan we voor je aan de slag. Tot dat moment is onze dienstverlening 100% kosteloos.

ga naar onze pagina over aanbestedingen
ga naar onze whitepaper: 8 stappen naar een kansrijk biddocument’
Workshop: effectief inschrijven op een aanbesteding