nlTender

nlTender » Hoe kunnen we je helpen? » Ondersteuning bij inschrijven op omvangrijke tenders

Ondersteuning bij inschrijven op omvangrijke tenders

Leid je een professioneel tenderteam waarmee je inschrijft op een omvangrijke tender? Je bent bij ons aan het goede adres als je een partij zoekt die je heel gericht ondersteunt op een of meerdere onderdelen van een aanbestedingstraject. Daarbij leggen we een professionaliteit aan de dag die aansluit bij jullie manier van werken.

Soepel (productie) proces

Bij het inschrijven op een aanbesteding vraagt elk onderdeel een andere vakbekwaamheid, maar door de overdracht van werkzaamheden gaan tijd en energie vaak verloren. Wij werken kostenefficiënt en voorkomen tijdverlies door onze slimme manier van werken. Daarom sluiten we bij voorkeur heel vroeg in jullie traject aan. Het liefst zelfs meteen al, zodat we jullie nauwkeurig kunnen ondersteunen.

Ik wil een club die levert

Ons team realiseert een succesvolle inschrijving op een tender in zo min mogelijk tijd. In de afgelopen vijf jaar hebben we meer dan 400 inschrijvende partijen ondersteund. Met al deze ervaring weten we vooraf al waar de kans op vastlopen later in het traject groot is. Dit voorkomen we door vooraf slimme maatregelen te nemen en vooruit te plannen.

Ik wil op de omslag van mijn aanbieding al het verschil maken

We helpen je met het vinden van de essentie van jullie oplossing. Die bevindt zich op het snijvlak van de verlangens van de opdrachtgever en de motivatie van jullie team. Onze ervaren strategen leggen dit brandpunt in een winkrachtsessie bloot en vatten dit in woord en beeld voor jullie samen. Zo raakt jullie oplossing de juiste snaar, meteen vanaf de omslag.

Ik wil een soepel proces en vertrouwelijkheid

Onze professionals hebben zich al in menig groot en complex proces bewezen. Wij weten stuk voor stuk wat er van ons wordt verwacht en zetten onze expertise en talent in om jullie te ontzorgen, overzicht te houden en jullie met slimme oplossingen te verrassen. Doordat we de afgelopen vijf jaar voor vele miljarden aan aanbiedingen hebben ondersteund, is vertrouwelijk omgaan met informatie onze tweede natuur. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk geheimhouding in dit soort trajecten is.

Ik wil dat ons verhaal helder overkomt

Wij helpen jouw team om complexe materie begrijpelijk en overzichtelijk vorm te geven. Als wij het snappen en uit kunnen leggen, dan begrijpt de opdrachtgever het ook. Daarom gaan wij in diverse dialoogsessies met jullie in gesprek om jullie oplossing helder te verwoorden en te verbeelden. Onze door de wol geverfde schrijvers en grafisch ontwerpers denken hierbij altijd vanuit het perspectief van de klant: hoe voegt jullie oplossing maximale waarde toe.