nlTender

Boskalis: tender voor het Theemswegtracé

Onze opdrachtgever Boskalis heeft ingeschreven op de tender voor het Theemswegtracé, dat een oplossing moet vormen voor de problematiek bij de verouderde Calandbrug bij Rozenburg.

nlTender » Portfolio » Boskalis: tender voor het Theemswegtracé

In het Rotterdams havengebied wordt de Havenspoorlijn, het eerste deel van de Betuweroute, omgelegd. Onze opdrachtgever Boskalis besloot in te schrijven voor de realisatie van een nieuw stuk, het Theemswegtracé, dat een oplossing moet vormen voor de problematiek bij de verouderde Calandbrug bij Rozenburg.

Boskalis’ inschrijving met een EMVI-deel en technische onderbouwing besloeg uiteindelijk twaalf aanbiedingsmappen die door ons in een frisse en heldere stijl opgemaakt werden. De vormgeving werd volledig afgestemd op de inhoud, waardoor de technische informatie gemakkelijker te begrijpen is.

Van het werkgebied maakten we een basisafbeelding, van waaruit de belangrijkste tracédetails uitgelicht konden worden. Op die manier ontstond één beeldtaal waarmee de gehele onderbouwing zeer efficiënt en visueel toegelicht kon worden. Het was belangrijk dat Boskalis de inschrijving tot op het laatste moment zou kunnen aanpassen. Daarom hebben we de eindopmaak in de laatste week op locatie uitgevoerd met een team van vormgevers.

Lees hier de testimonial van Boskalis

nlTender aanbesteding Boskalis Theemswegtrace fasering