nlTender

nlTender » Blog » Tijd voor tenders?

Tijd voor tenders?

18 mei 2020

Den Haag overweegt grote projecten eerder aan te besteden. Dat betekent dat er flink wat tenders aan zitten te komen, zeker in de infra. Bent u voorbereid om winnend in te schrijven? nlTender helpt!

 

Bent u voorbereid om uw kansen te grijpen?

In Den Haag gaan stemmen op om grote (infrastructurele) projecten in tijd naar voren te halen en eerder aan te besteden. Hetzelfde gebeurde aan het begin van de financiële crisis om de economie te stimuleren en werkgelegenheid veilig te stellen. Bent u voorbereid om de kansen te grijpen die daaruit voortkomen?

Werk dat werkelijk ‘gegund’ wordt

nlTender ondersteunt al ruim tien jaar organisaties die inschrijven op aanbestedingen. We hebben de ervaring, de kennis én het trackrecord! Met een gestructureerde aanpak en strategisch advies helpen we zorgen over proces en inhoudelijke keuzes weg te halen. En met visuele én tekstuele overtuigingskracht raken we aanbesteders in het hoofd én het hart. Met als resultaat een inschrijving waardoor het werk u werkelijk ‘gegund’ wordt.

À la carte menu

We doen wat nodig is. Voor de een is dat begeleiding van een heel aanbestedingsproject, van strategie, planontwikkeling tot indiening en presentatie. Voor de ander is dat ‘branding’ van de inschrijving of alleen schrijven. Alles wat nodig is om te komen tot een winnend resultaat.

De eerste voorbereiding

De eerste stap naar een succesvolle inschrijving is een afspraak om de mogelijkheden te onderzoeken. Bel of mail Frans van Noort, creatief directeur.