nlTender

nlTender » Blog » Winnen door te raken

Winnen door te raken

16 april 2020

Juist nu nieuwe opdrachten binnenhalen uit de aanbestedingsmarkt? Wij zorgen dat jouw indiening de juiste snaar raakt!

 

Scherpe blik en slimme strategie

Als full service tenderbureau leveren we alle diensten die je voor indiening van je inschrijving op een tender nodig hebt. Want we maken je het graag makkelijk. Daarom bieden we je een one stop shop waarbij je van A tot Z terecht kunt: van slimme strategie, het ontwikkelen van gezamenlijkheid in het team en pakkende teksten tot prachtige afbeeldingen en heldere illustraties. Zo helpt onze scherpe blik om jouw inschrijving op nummer 1 te krijgen.

Strategisch ontwerpbureau

Het is onze tweede natuur om met onze klanten mee te denken over het ontwikkelen van een visie voor hun tenders. Hierbij is het voor ons belangrijk om het ‘gevoel’ van de organisatie en het tenderteam snel in onze vingers te krijgen. Daarom hebben wij een manier ontwikkeld waarop we deze informatie met veel energie bij jullie naar boven halen zodat wij direct aan de slag kunnen met de vertaling naar een pakkend concept en dito document.

“Ons slagingspercentage is sindsdien zo erg verhoogd, dat we nog meer zijn gaan inschrijven.”
Tom van Keulen, Maasdam

Winnen door te raken

Wij geloven dat tenders gewonnen worden door partijen die de vraag achter de vraag begrijpen. Partijen die zich inleven in de uitvrager én die exact weten wie ze zelf zijn en welk verhaal ze willen vertellen. Zo spelen ze in op de emotie en juist daar zit de connectie. Het is ons specialisme om die emotie aan uw tendertraject toe te voegen op een snelle en prettige manier. Zodat we uw boodschap van precies die taal, klank en kleur voorzien waarmee u uw doelgroep overtuigt.

“club van doeners, to the point, altijd op tijd en met een hoge standaard voor kwaliteit. Fijn dat ze niet alleen hebben oog hebben voor het kwalitatief goed afronden van hun eigen werkzaamheden, maar ook altijd voor de doelen die wij onszelf als klant stellen. Het eindprodukt is voor ons nooit een dóel op zich maar een míddel. Dat maakt de samenwerking met OMD Branding voor ons zeer waardevol”
Jeroen Messemaeckers van de Graaff, Stadswaarde

Meer weten?

Bel of mail Frans van Noort 06-41667665 | fvnoort@nltender.nl of laat hieronder uw gegevens achter.

Contactformulier

Contactformulier voor op de contactpagina
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.